Controlul Mirosurilor

Controlul-mirosurilorTotalitatea proceselor de degradare generează eliberare de gaze, care, de cele mai multe ori, atrag cu ele mirosuri neplăcute greu sau imposibil de controlat. Mirosurile conduc la disconfort și pot avea un impact social crescut. Acestea pot proveni din diferite surse:

– Manipularea gunoiului de grajd, curăţarea şi întreţinerea sistemelor de canalizare, descompunerea deşeurilor sau compostare, descompunerea materiei organice, gestionarea apelor uzate, procesarea alimentelor, zootehnie, agricultură, piscicultură, etc.

Totalitatea ramurilor industriale care, prin activitatea lor de bază, generează mirosuri neplăcute, cheltuiesc anual sume importante pentru diminuarea mirosurilor şi gestionarea deşeurilor. Datorită gestionării dificile a acestui poluant s-au implementat o serie de legi prin care populaţia să fie cât mai puţin posibil afectată de mirosurile neplăcute provenite din activităţile industriale sau din domeniul agricol. Tratamentele chimice sau odorizantele pe bază de chimicale acoperă mirosurile neplăcute temporar nerezolvând problema în totalitate. Aqua D&P Technologies oferă soluţii ecologice şi prietenoase cu mediul, asfel încât eliminarea mirosurilor să fie simplu, rapid şi uşor de realizat. Biopreparatele furnizate de Aqua D&P Technologies sub numele MICROCAT,  sunt bazate pe famili de microorganisme izolate din natură, care sunt specializate pe eliminarea surselor cauzatoare de mirosuri greu de suportat. Dacă tratamentele chimice acoperă mirosurile şi costurile de aplicare sunt ridicate, folosirea Biopreparatelor MICROCAT aduce economii importante în gestionarea deşeurilor şi a proceselor de producţie cauzatoare de mirosuri neplăcute.

Biotehnologiile Microcat sunt specializate pe o gamă largă de aplicaţii şi sunt sigure pentru om, animal şi mediu.

Biopreparate care elimină mirosurile neplăcute

Microcat ANL

Biopreparatul-Microcat-ANLMicrocat ANL

Bioformulă folosită pentru îndepărtarea mirosurilor provenite de la nămoluri, soluri, composturi şi ape uzate

Microcat BIO-BLOCK

BioBLOCKMicrocat BIO-BLOCK

Tablete enzimatice pentru pisoare

Microcat BIOSTABLE

BIOSTABLEMicrocat BIOSTABLE

Stimulator microbiologic pentru controlul emisilor de amoniac și a mirosurilor

Microcat BIOSTYM

Biopreparatul-Microcat-BIOSTYMMicrocat BIOSTYM

Stimulator microbiologic pentru controlul mirosurilor

Microcat DL

DLMicrocat DL

Bioactivator conceput pentru lichefierea și dezodorizarea dejecților animale și a nămolului

Microcat ECL

ECLMicrocat ECL

Biopreparat pentru curățare și dezodorizare

Microcat GEL

GELMicrocat GEL

Bioformulă pentru curățarea întreținerea și dezodorizarea instalațiilor sanitare, canalizărilor, foselor septice și a stațiilor de epurare

Microcat PTL

PTLMicrocat PTL

Biopreparat specializat pentru curățarea, întreținerea și dezodorizarea instalațiilor sanitare

Microcat SMA

SMAMicrocat SMA

Agent de curățare biologic pentru suprafețe dure

Microcat STM+

STM+Microcat STM+

Bioactivator pentru curățarea întreținerea și dezodorizarea instalațiilor sanitare, canalizărilor, foselor septice și a stațiilor de epurare

Microcat TN

TNMicrocat TN

Biopreparat pentru controlul Hidrogenului Sulfurat

Microcat UXL

UXLMicrocat UXL

Dezodorant pentru urină