Curăţare şi Igienizare

Curățare-și-IgienizareÎn toate domeniile de activitate, sculele, utilajele, sistemele de canalizare necesită un proces de curăţare şi igienizare care produce costuri substanțiale. Depunerile de grăsimi, calcar, hidrocarburi, etc, afectează buna funcționare a utilajelor, folosirea în siguranță a sculelor precum și funcționalitatea scurgerilor și a canalizărilor. De asemenea, depunerile atmosferice afectează vizual și calitatativ suprafeţele expuse condițiilor meteorologice. Procesul de curăţare şi igienizare a suprafeţelor interioare și exterioare, a sistemelor sanitare și de canalizare, a sculelor și utilajelor,  se face superficial sau se caută o rezolvare pe termen scurt.

Industria alimentară și unitățile de alimentație publică se confruntă foarte des cu acumulările de grăsimi, uleiuri și alte materii organice în canalizări și în sisteme de tratare a apelor uzate, precum și cu depuneri de grăsimi pe sculele și utilajele folosite în producție. Aceste depuneri pot cauza accidente și alte disfuncționalități în procesul tehnologic.

Aqua D&P Technologies oferă soluții practice și ușor de aplicat pentru curățarea și igienizarea tuturor suprafețelor dure, sculelor, utilajelor și a sistemelor sanitare și de canalizare. Biopreparatele acționează rapid, eficient și pe termen lung. Întreținerea necesită costuri mici și timp puțin de oprire a sistemului de producție.

Biopreparate folosite la curăţarea suprafeţelor

Microcat BFL

BFLMicrocat BFL

Biopreparat pentru curățarea și igienizarea suprafețelor

Microcat BIO-BLOCK

BioBLOCKMicrocat BIO-BLOCK

Tablete enzimatice pentru pisoare

Microcat BK

BKMicrocat BK

Biopreparat pentru degradarea hidrocarburilor

Microcat ECL

ECLMicrocat ECL

Biopreparat pentru curățare și dezodorizare

Microcat ECO-GARD

EcoGardMicrocat ECO-GARD

Agent natural de curățare

Microcat GEL

GELMicrocat GEL

Bioformulă pentru curățarea întreținerea și dezodorizarea instalațiilor sanitare, canalizărilor, foselor septice și a stațiilor de epurare

Microcat PTL

PTLMicrocat PTL

Biopreparat specializat pentru curățarea, întreținerea și dezodorizarea instalațiilor sanitare

Microcat SMA

SMAMicrocat SMA

Agent de curățare biologic pentru suprafețe dure

Microcat UXL

UXLMicrocat UXL

Dezodorant pentru urină